Diaconale campagne: #ikredhetnietmeer

Ook in onze eigen kerk en omgeving raakt de financiële crisis veel mensen, zonder dat we dit vaak van elkaar weten. Aandacht hiervoor hebben is nodig. Wees moedig en praat er over met elkaar. Stel elkaar eens eerlijk de vraag: Red jij het nog in deze dure tijden? Maak jij je er ook zorgen over? Het is crisis in ons land, dus dat is niet vreemd om te vragen. En deel uw verhaal als u het niet meer redt. U bent echt niet de enige. En als dat niet lukt in de eigen kerk/omgeving, deel dan je (ook) verhaal via de campagne. Of kijk eens op geldfit.nl.

Het programma Kassa voert campagne: #ikredhetnietmeer, waarin zij aandacht vraagt voor mensen die financieel niet meer rond kunnen komen.

Via hun website wordt aan jou gevraagd om jouw verhaal te delen, zodat zij hiermee aan kunnen kloppen bij de politiek.
Op de website lees je dat hierop massaal is op gereageerd.

Wilt u in uw gemeente aandacht schenken aan deze campagne dan kan ik u hierbij helpen, ik kan langskomen in uw kerk/Bijbelkring/diaconie etc. om u handvatten aan te reiken over hoe je in gesprek kunt gaan over geldzorgen. Want, daarnaar vragen of over spreken is vaak niet makkelijk en vraagt om moed. We hebben in de komende tijd veel moedige mensen nodig. Wilt u reageren op dit bericht? U kunt mij bellen/appen op 0638772033 of mailen naar christiaandc@classisgroningendrenthe.nl.

Christiaan Dekker, diaconaal consulent Classis Groningen-Drenthe

Scroll naar boven