10 juni '22

Webinar kerken: financiële waardering en fiscaliteiten

Over financiele waarde en fiscale mogelijkheden

Bij het instandhouden en beheren van kerkgebouwen spelen ook veel ‘financiële’ vraagstukken. Zeker wanneer sprake is van meervoudig gebruik en/of het afstoten van een kerkgebouw, is inzicht in de waarde van het gebouw en de fiscaliteiten van belang. Wilbert van Vliet (HVK Stevens) en Bernard Leemans (DVC Rentmeesters & Makelaars) delen hun kennis over deze onderwerpen.

Voor wie: Kerkbesturen, kerkbeheerders, kerkrentmeesters, vrijwilligers, erfgoedambtenaren en anderen, betrokken bij/met toekomst van religieus erfgoed

Wanneer: Dit webinar vindt plaats op vrijdag 10 juni van 10.00 -11.30 uur.

Kosten: Deelname is gratis. Deze webinars zijn mogelijk gemaakt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en VMBK (Vereniging Beheerders Monumentale Kerken).

Praktisch: Voor onze online bijeenkomsten maken we gebruik van het platform Zoom. U krijgt vooraf een link met een korte handleiding toegestuurd om via dit platform deel te nemen.

Aanmelden: U kunt zich inschrijven door hier te klikken

In de maand juni organiseert de ErfgoedAcademie in samenwerking met de VBMK een drietal webinars. Kijk ook naar Samen kerken in kerken en Kerken en Duurzaamheid.

 

Scroll naar boven