16 mei '23

Classis dichterbij: de parels van ring Winsum en nieuw beleidsplan!

DE CLASSIS DICHTERBIJ: 16 MEI 2023
De parels en belemmeringen van onze gemeentes in de ring Winsum en beleidsplan classis Groningen-Drenthe 2023-2028

U bent van harte uitgenodigd voor de classicale vergadering van 16 mei 2023 in Baflo. Ook als u geen ambtsdrager bent. Kunt u niet aanwezig zijn? De vergadering is ook digitaal te volgen via deze link:
Protestantse gemeente Baflo c.a. – Kerkdienstgemist.nl

Download hier de agenda. In de agenda kunt u klikken op de documenten die bij het betreffende agendapunt behoren.

Dichterbij
Onder het motto ‘De classis dichterbij’ vinden de vergaderingen van de Classis Groningen-Drenthe dit jaar plaats in vier verschillende regio’s in de twee provincies. Bij de voorbereidingen voor deze vergadering is de ontvangende ring, zodat we onderwerpen kunnen uitlichten die leven in de regio. De vergadering van 16 mei is voorbereid in samenwerking met enkele gemeentes in de ring Winsum. De avond begint met een avondgebed, geleid door ds. Gonny de Boer (GK Ten Boer).

De parels van de ring Winsum
Enkele gemeentes in de ring Winsum hebben dit thema voorbereid. Alle kerkenraden in de ring Winsum zijn benaderd met de vraag om elkaar op deze classicale vergadering te bemoedigen en te inspireren met parels die zij koesteren in hun gemeente. Waar bent u als gemeente trots op? Welke parel zou u graag aan uw buurgemeentes willen tonen? Natuurlijk mag u ook puzzels/belemmeringen noemen.

Beleidsplan 2023-2028
In het tweede gedeelte van deze vergadering willen we met elkaar in gesprek gaan over het beleidsplan van onze classis voor de komende vijf jaar. In het beleidsplan worden een viertal speerpunten benoemd. Deze willen we met u bespreken en vervolgens vaststellen. U vindt een link naar het beleidsplan ook in de agenda.

Doe mee
Naast de afgevaardigden naar de classicale vergadering zijn ook de kerkenraden in de ring Winsum specifiek uitgenodigd om minimaal met een afvaardiging van twee ambtsdragers deel te nemen. Ook gemeenteleden zijn van harte welkom. De vergadering is uiterlijk om 22:15 uur afgelopen. Lees in de komende weken meer over het programma van 16 mei op deze website.

Datum: 16 mei 2023
Tijd
: 19:00 uur (inloop), 19:30 uur (avondgebed)
Locatie: Immanuelkerk, Heerestraat 30, 9953 PJ Baflo
Parkeren: Er is parkeergelegenheid bij de kerk gelijk linksaf onder de poort door
Stream: Protestantse gemeente Baflo c.a. – Kerkdienstgemist.nl

 

Scroll naar boven